Aantal onderwijsvacatures stijgt snel

Het onderwijs behoort in het vacatureaanbod tot de grootste stijgers. Dat blijkt uit de maandelijkse Monster Employment Index van de online arbeidsmarkt. Lees verder

Over de gehele linie was in oktober sprake van een lichte stijging van het aantal vacatures. Het onderwijs en de gezondheidszorg sprongen er vorige maand in positieve zin uit.

‘Alhoewel de index nog steeds 50% lager uitvalt dan in 2008, zijn de resultaten van de afgelopen maand opvallend en hoopgevend. Gezien de ontwikkeling van de Index in de afgelopen maanden, lijkt het erop dat we het laagste punt mogelijk achter ons hebben gelaten’, zegt managing director Diana Krieger van Monsterboard.nl.

In september was er in nog geen enkele sector een stijging van het aantal vacatures te zien. Opvallend is dat er in oktober een daling werd gesignaleerd in de juridische sector, de publieke sector en in de administratie.

Uw vacature onder de aandacht via VOS/ABB?
VOS/ABB signaleert dat het aantal vacatures in het onderwijsmanagement nog steeds groot is. Veel functies zijn slechts moeizaam te vervullen.

Besturen die vacatures op deze site willen melden, zijn bij VOS/ABB van harte welkom. Vacatures in de vacaturebank op deze website, worden gratis doorgeplaatst in de e-mailnieuwsbrieven. De e-mailnieuwsbrieven van VOS/ABB worden door duizenden mensen uit het onderwijs gelezen.

Een advertentie in de krant is vaak een schot hagel, terwijl adverteren via VOS/ABB een gericht schot met vaak het gewenste resultaat!

Klik hier voor meer informatie.

Informatie: Martin van den Bogaerdt, 06-13190311, mvandenbogaerdt@vosabb.nl