Actiekrant School!Week 2013 boordevol ideeën!

Bij het februarinummer van magazine School!, dat donderdag uitkomt, zit de actiekrant School!Week 2013. Er staan allerlei ideeën in voor de landelijke campagneweek van het openbaar onderwijs van 18 tot en met 22 maart. Doet úw school al mee aan de School!Week 2013? Lees verder

De School!Week is een initiatief van VOS/ABB en de Vereniging Openbaar Onderwijs. Alle openbare en algemeen toegankelijke scholen in Nederland kunnen van 18 tot en met 22 maart laten zien dat goed onderwijs méér is dan alleen presteren op de kernvakken. Ook het aanleren van goede sociale omgangsvormen, moreel bewust zijn en burgerschap zijn essentieel voor een succesvol leven.

In de actiekrant School!Week 2013 komt een breed scala aan onderwerpen aan bod, zoals de Pre-School!Week Tour van 11 tot en met 15 maart, het diploma Openbaar Onderwijs voor pabo-studenten, het TOP-project (Talentvolle Openbare Praktijkvoorbeelden), het teamspel ID!ee over de kernwaarden enzovoort.

Wilt u (extra) actiekranten bestellen? Stuurt u dan een mailtje naar welkom@vosabb.nl onder vermelding van ‘Actiekrant School!Week 2013’. Vermeld duidelijk uw naam, de organisatie waarvoor u werkt en het adres waarop u de actiekranten wilt ontvangen. U betaalt alleen de verzendkosten.

U kunt ook de actiekrant School!Week 2013 downloaden.

Bijlagen