Altijd op de hoogte van al het onderwijsnieuws?

VOS/ABB heeft de laatste e-mailnieuwsbrieven van 2012 verstuurd. De eerstvolgende nieuwsbrieven voor het primair respectievelijk het voortgezet onderwijs verschijnen op maandag 7 januari. Als u een gratis abonnement op onze nieuwsbrieven hebt, blijft u altijd van alles op de hoogte! Lees verder

VOS/ABB volgt het nieuws over het funderend onderwijs op de voet, met daarbij specifiek aandacht voor de openbare en algemeen toegankelijke scholen en hun besturen. Al het nieuws van de voorgaande week wordt elke maandag gebundeld in e-mailnieuwsbrieven: één over het primair en één over het voortgezet onderwijs. Iedere geïnteresseerde kan hier een gratis abonnement op nemen.

De nieuwsbrieven worden wekelijks op maandag verstuurd, met uitzondering van de kerst- en de zomervakantie. Als u ons volgt op Twitter (@VOSABB), krijgt u al het nieuws nog sneller binnen!

Tip: schoolbesturen die op zoek zijn naar personeel, kunnen op deze website en in de nieuwsbrieven adverteren. Voor leden van VOS/ABB geldt een gereduceerd tarief. Alle vacatures worden uiteraard ook getwitterd!

Informatie: Martin van den Bogaerdt, 06-13190311, mvandenbogaerdt@vosabb.nl