Basis- en verdiepende leergang P&O

VOS/ABB Consulting organiseert dit schooljaar opnieuw een basisleergang en een verdiepende leergang, specifiek gericht op het beleidsterrein P&O. Lees verder

Het gaat om de volgende leergangen: 

 • Vijfdaagse basisleergang P&O: Rechtspositie en bekostiging onderwijspersoneel in primair onderwijs en voortgezet onderwijs

  Deze vijfdaagse basisleergang biedt een noodzakelijke basis voor P&O’ers die aan de slag gaan met het complexe en veelzijdige personeelswerk in het onderwijs. De leergang is ook zeer geschikt voor P&O’ers of (startende) leidinggevenden die hun basiskennis willen opfrissen.

  Deze succesvolle leergang verzorgt VOS/ABB Consulting inmiddels enkele jaren. De inhoud sluit steeds aan bij de actuele ontwikkelingen. Deze leergang vormt een goede basis voor onze verdiepende leergang P&O.

  Voor meer informatie, cursusdata en cursusgeld, klik hier.
   

 • Vierdaagse verdiepende leergang P&O voor primair en voortgezet onderwijs

  Deze vierdaagse leergang voor advanced learners is het logische en veel gevraagde vervolg op de ‘Basisleergang P&O, Rechtspositie en bekostiging onderwijspersoneel’. Hebt u in de basisleergang P&O geleerd hoe het moet, in de verdiepende leergang leert u hoe het kan. En leert u hoe u de mogelijkheden op HRM-gebied voor uw organisatie optimaal kunt benutten.

  Voor meer informatie, cursusdata en cursusgeld, klik hier.

Informatie: Paul Janssen, 06-53325092, pjanssen@vosabb.nl