Bijeenkomsten passend onderwijs en inspectie: vol!

De twee bijeenkomsten op 26 juni bij VOS/ABB in Woerden over passend onderwijs en het toezicht- en waarderingskader van de Inspectie van het Onderwijs zijn volgeboekt. Aanmelden kan nog wel, maar dan komt u op een wachtlijst. Afhankelijk van de omvang van die lijst, kan worden besloten om een extra bijeenkomst te organiseren.

Inspecteur Floor Wijnands geeft tijdens de bijeenkomsten een toelichting op het toezicht- en waarderingskader voor samenwerkingsverbanden passend onderwijs. Hij laat zien welke keuzes er zijn gemaakt, hoe de inspectie te werk gaat en wat dit betekent dit voor de scholen, hun besturen en de samenwerkingsverbanden.

De ochtendbijeenkomst op woensdag 26 juni bij VOS/ABB in Woerden begint om 10 uur (inloop 09.45 uur) en duurt tot ongeveer 12.15 uur. Na afloop is er een (eenvoudige) lunch (download programma). De middagbijeenkomst is van 13.15 uur (inloop 13.00 uur) tot 15.30 uur. Het programma is identiek aan dat van de ochtend. Na afloop van de middagbijeenkomst is er de gelegenheid om onder het genot van een drankje met elkaar na te praten.

De organisatie is in handen van adjunct-directeur Anna Schipper van VOS/ABB, die expert is op het gebied van passend onderwijs.

Deelname is gratis voor leden van VOS/ABB. Niet-leden betalen 100 euro per persoon (btw-vrij).

Beide bijeenkomsten zijn inmiddels volgeboekt. Aanmelden kan nog wel via welkom@vosabb.nl onder vermelding van ‘Bijeenkomst passend onderwijs en inspectie’. U komt dan op een wachtlijst. Afhankelijk van de omvang van die lijst, kan worden besloten om een extra bijeenkomst te organiseren.

Vermeld bij uw aanmelding duidelijk uw naam, de organisatie waarvoor u werkt en uw telefoonnummer.

Informatie: Anna Schipper, 06-30056066, aschipper@vosabb.nl