VOS/ABB en Sjoege Onderwijscommunicatie hebben een exclusief aanbod voor openbare scholen in het primair onderwijs: de 360° communicatiescan. In aanvulling hierop kunnen de identiteitsadviseurs van VOS/ABB met u aan de slag om de kernwaarden van het openbaar onderwijs steviger neer te zetten.

De adviseurs van Sjoege duiken in één dag in de communicatiepraktijk van uw school. Ze kijken met een professionele blik naar het communicatiebeleid en de organisatie van de communicatie. Hoe is dit opgezet en hoe consistent maakt u uw beloften waar? Bijvoorbeeld als het gaat om de kernwaarden van het openbaar onderwijs: gelijkwaardigheid, vrijheid en ontmoeting.

Aan het einde van de dag presenteert Sjoege concrete tips en handreikingen die u de volgende dag al kunt toepassen. Met deze praktische, handzame en werkbare adviezen versterkt u direct de communicatiekracht van uw school en team.

Als lid van VOS/ABB ontvangt u 150 euro korting op de normale prijs van 1395 euro. Leden betalen dus 1245 euro (exclusief btw en kilometervergoeding van 28 cent per kilometer).

Kernwaarden

Aansluitend op de communicatiescan kunnen de identiteitsadviseurs van VOS/ABB met u aan de slag om de kernwaarden van uw school steviger neer te zetten en uit te dragen. Als uw organisatie lid is van VOS/ABB, ontvangt u hier vier dagdelen gratis begeleiding bij. Neem hiervoor contact op met Tamar Kopmels via tkopmels@vosabb.nl.

Meer informatie:

Leaflet 360° communicatiescan