Congres voor inkopers in (semi)publieke sector

Het expertisecentrum PIANOo van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie organiseert op 26 mei in Amersfoort een congres voor inkopers in de (semi)publieke sector. Lees verder

Het thema van het congres is ‘Laat de markt voor je werken’. Als u de specifieke markt waarmee u te maken hebt goed kent, bent u een volwaardige partner en kunt u beter inkopen. U krijgt daardoor een betere prijs-kwaliteitverhouding.

De bijeenkomst is zeer zeker ook interessant voor inkoopspecialisten van onderwijsorganisaties. Het congres sluit deels aan op de recente bijeenkomsten van VOS/ABB en het Voorlichtingsteam Inkoopprofessionalisering Onderwijsinstellingen van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Deze bijeenkomsten gingen over slim inkopen.

Het voorlichtingsteam van DUO verzorgt op het congres in Amersfoort de workshops ‘Schoolboeken; evaluatie en blik naar de (digitale) toekomst’ en ‘Innovatie contractvorming in de onderwijshuisvesting’. Daarnaast zijn er nog 40 andere sessies, onder meer over leerlingenvervoer.

Klik hier voor meer informatie.