Cursusaanbod VOS/ABB Consulting

VOS/ABB Consulting heeft een brochure uitgebracht met daarin het cursus- en workshopaanbod voor komend najaar. Er staan twaalf nieuwe cursussen in vermeld, onder meer over gespreksvoering, strategie en identiteit en imago. Lees verder

De cursussen en workshops van VOS/ABB Consulting worden in verschillende plaatsen in het hele land gegeven. Dus niet alleen in de VOS/ABB-thuisbasis Woerden, maar ook in Eindhoven, Groningen, Utrecht, Zaltbommel en Zwolle. Daar is voor gekozen, omdat de lange reistijd naar Woerden voor sommige mensen een belemmering vormde om zich in te schrijven. De cursussen en workshops kunnen desgewenst ook in-company worden verzorgd. 

Het cursusaanbod is afgestemd op actuele thema’s in het onderwijsveld. Voorbeelden van dergelijke thema’s zijn verschillende vormen van communicatie, identiteit en imago, strategieontwikkeling en de brede school. Ook management development, de Wet-BIO en de schoolcultuur als succesfactor komen aan bod.

Het volledige aanbod staat in de brochure die binnenkort per post wordt verstuurd en die u nu al als pdf-bestand in de rechterkolom van dit bericht kunt vinden. U kunt de brochure ook bestellen via training@vosabbconsulting.nl.

Zie ook de consultingsite van VOS/ABB.

Informatie: Ankie Knijnenburg, 06-12928576, aknijnenburg@vosabbconsulting.nl

Bijlagen