Dag van de Integriteit: bijeenkomst op 8 november

De Dag van de Integriteit is dit jaar op 8 november. In Den Haag is dan een bijeenkomst voor het onderwijs en andere (semi)publieke sectoren. Lees verder

Tijdens de bijeenkomst in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag is aandacht voor actuele onderwerpen. Er worden op het gebied van integriteit onderzoeksgegevens bekendgemaakt en vertegenwoordigers van het nieuwe Adviespunt Klokkenluiders vertellen over hun toekomstige rol en wat dit gaat betekenen voor Nederland.

Ook wordt het Jaarboek Integriteit 2012 gepresenteerd. Deze uitgave van het Bureau Integriteitsbevordering Openbare Sector (BIOS) en de Nyenrode Business Universiteit belicht integriteit vanuit verschillende invalshoeken.

Naast een plenair programma kunnen deelnemers interactieve workshops en lezingen volgen, onder meer over de werking van meldingsprocedures, het instrument Integrity testing en ethiek binnen de organisatie.

Deelname aan de bijeenkomst kost 125 euro per persoon. Klik hier om u online aan te melden of ga naar meer informatie over de Dag van de Integriteit.