Enquête HRM/P&O: hoe kunnen wij u ondersteunen?

Houdt u zich bezig met HRM/P&O en werkt u bij een organisatie die bij VOS/ABB is aangesloten? Dan willen wij graag van u weten op welke vlakken en op welke wijze wij u het beste kunnen ondersteunen. U kunt een korte online enquête invullen.

Wij bieden u als lid van onze vereniging de mogelijkheid (vaak kosteloos) een beroep te doen op onze expertise. Ook voor het optimaliseren van het HRM binnen uw school geldt: bel of mail ons! Onze vereniging heeft echter meer te bieden. Specifiek voor P&O/HRM-professionals boden wij in het verleden de mogelijkheid om kennis te delen via P&O-netwerken. Tijdens deze bijeenkomsten behandelden wij actuele onderwerpen en nodigden wij externe specialisten uit. Deze netwerken willen wij graag revitaliseren, omdat diverse leden ons hebben laten weten dat de netwerken voorzagen in een behoefte.

Met deze netwerken willen wij uiteraard maximaal aansluiten bij de HRM/P&O-vragen in uw organisatie. Daarom vragen wij u deel te nemen aan een korte online enquête. Uw antwoorden kunnen ertoe bijdragen dat wij onze dienstverlening verder op uw behoeften kunnen afstemmen. De enquête is beschikbaar tot en met 5 juni 2017.

Ga naar de enquête

 

Informatie: Céline Haket, 0348-405252, chaket@vosabb.nl, Ivo Israel, 06-22939653, iisrael@vosabb.nl.

Delen: Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn