Als uw organisatie bij VOS/ABB is aangesloten, kunt u gebruikmaken van Printen Voor Scholen. Het Inkoop Centrum Onderwijs (ICO) heeft een nieuw exclusief aanbod waarmee u veel tijd, moeite én geld kunt besparen. Het ICO is een initiatief van VOS/ABB en collega-organisaties als Verus en VBS. 

Elke school en elk bestuur is uniek, zeker ook als het gaat om het inkopen van afdrukapparatuur. Bovendien is deze markt ondoorzichtig en complex. Omdat de inkoop van de apparatuur maar eens in de vijf à zes jaar plaatsvindt, is het voor scholen en besturen onmogelijk de benodigde expertise in eigen huis op te bouwen.

Via ons collectief Printen Voor Scholen heeft het ICO al veel VOS/ABB-leden kunnen helpen met helder advies op maat, onafhankelijk van merk en leverancier. Veranderingen in de markt en behoeften bij leden hebben ons uitgedaagd dit collectief opnieuw in te richten. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Zonder aanbesteding

    Niet aanbestedingsplichtig? Wilt u een betaalbare, transparante en supersimpele oplossing, zónder onvoorziene kosten en kleine lettertjes en mét veel flexibiliteit en gemak? In samenwerking met onze partner AllYouCanPrint hebben we een website gemaakt voor schoolbesturen, waar u gemakkelijk een passend printcontract bij elkaar kunt klikken met voorgeselecteerde modellen (inclusief service en implementatie). Om de beste voorwaarden te realiseren zijn verschillende merken met elkaar vergeleken. HP sprong er bovenuit met een unieke prijs en aansprekende innovaties op het gebied van cloud, duurzaamheid en informatiebeveiliging. Bekijk het aanbod en doe de printcheck

  • Met aanbesteding

    Europees of onderhands aanbesteden? Wij hebben ruime ervaring met aanbesteden en kunnen u daarin volledig en onafhankelijk begeleiden. Een gedegen inventarisatie, een beproefd bestek, een voor u op maat gemaakt programma van eisen en een dosis creativiteit zijn ingrediënten die zorgen voor de juiste fit en optimale dienstverlening tijdens de contractperiode.

  • Onafhankelijk advies

    Op zoek naar onafhankelijk en specialistisch advies bij de vervanging van uw afdrukpark, ongeacht de opdrachtgrootte? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Het ICO licht graag de unieke aanpak in een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan u toe.

Voor direct contact en het stellen van uw vragen kunt u mailen naar info@inkoopcentrumonderwijs.nl.

Meer informatie: www.inkoopcentrumonderwijs.nl

Deel dit bericht: