Fries bestuur lokt directeuren met gratis zeilcursus

Het bij VOS/ABB aangesloten bestuur Gearhing probeert met een zeilcursus meer directeuren te interesseren voor het openbaar primair onderwijs in Zuidwest-Friesland. Lees verder

Het bestuur van de stichting Gearhing, dat is gevestigd in Bolsward, zoekt verscheidene directeuren voor een aantal van zijn 29 basisscholen. Bureausecretaris Herman Vijlbrief vertelt dat als gevolg van het grote tekort aan schooldirecteuren het aantal reacties op vacatures over het algemeen laag is. Om dit aantal te verhogen, geeft het bestuur nu een gratis zeilcursus aan de kandidaten die worden benoemd. Het idee komt van de nieuwe algemeen directeur Wubbo Wever. Afhankelijk van het aantal reacties dat op de huidige personeelsadvertentie binnenkomt, zal worden bekeken of ook toekomstige vacatures bij Gearhing aanlokkelijk worden gemaakt met een gratis zeilcursus.

Klik hier voor de personeelsadvertentie van Gearhing.

Wilt u ook uw personeelsadvertentie vermelden op deze website en in de wekelijkse e-mailnieuwsbrieven van VOS/ABB? Dat kan. Klik hier voor meer informatie.