Gelukkigste klassen in Sittard en Helmond

Groep 8a van de openbare Sjtadssjool in Sittard en VMBO T1 van Orthopedagogisch Onderwijsinstituut De Hilt in Helmond zijn de winnaars van de prijsvraag ‘De gelukkigste klas’ van VOS/ABB.
Lees verder

VOS/ABB had afgelopen najaar de openbare en algemeen toegankelijke scholen gevraagd om leerlingen filmpjes te laten maken om te laten zien waarom zij samen een gelukkige klas zijn.

Doel van de prijsvraag was om de positieve elementen van het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs onder de aandacht te brengen. De prijsvraag van VOS/ABB sloot aan op het boek De gelukkige klas van Theo Thijssen, dat afgelopen najaar door alle openbare bibliotheken in Nederland werd verspreid.

De twee winnende klassen mogen met filmmakers van productiebedrijf Rol&co een eigen professionele promotiefilm maken. De filmpjes die de prijswinnaars hebben ingestuurd, worden binnenkort op YouTube geplaatst.

In de rechterkolom staan de persberichten waarin de winnaars bekend worden gemaakt. Klik hier voor een nieuwsbericht op Omroep Brabant.

Informatie: Annelies Schrijver, 06-12928576, aschrijver@vosabbconsulting.nl

Bijlagen