Goedkoper Licht: zorgeloos veel geld besparen

Als uw organisatie bij VOS/ABB is aangesloten, kunt u gebruikmaken van een aanbod om fors geld te besparen op de verlichting in uw gebouw(en): Goedkoper Licht.

Vanzelfsprekend hebt u goede verlichting nodig in uw schoolgebouw. Het is immers een belangrijk onderdeel van een gezond binnenklimaat. Maar hebt u ook werkelijk verlichting die goed is voor leerlingen en leraren én die energiezuinig is? Via VOS/ABB kunt u gebruikmaken van een exclusief aanbod voor een gezonde verlichting, lagere energierekening en lagere onderhoudskosten.

Ons aanbod voor energiezuinige verlichting
Zonder eigen investering krijgt u 5 jaar lang energiezuinige, zorgeloze en goede verlichting. Dit aanbod hebben we ontwikkeld met Goedkoper Licht, een initiatief van Less Energy en eMGi Solutions.

Hoe het werkt
Het is eigenlijk heel simpel, want alle verlichting in de klaslokalen wordt vervangen. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • U heeft weer nieuwe verlichting met maximale lichtopbrengst
  • Een besparing tot 65% op het energieverbruik van de verlichting
  • Geen onderhouds- en vervangingskosten
  • Uw school is 5 jaar verzekerd van goede verlichting
  • Gegarandeerde werking tot 5 jaar na aanpassing

Als u gebruikmaakt van dit aanbod, krijgt u 5 jaar lang de garantie dat de verlichting goed functioneert. Goedkoper Licht draagt de investerings- en onderhoudskosten voor 100%. Gedurende de looptijd betaalt u deze in maandelijkse termijnen uit de vooraf aangetoonde besparing. Wanneer u de oude TL-verlichting laat vervangen, zijn de kosten nooit hoger dan de besparing. Na 5 jaar vervalt de maandelijkse termijn en profiteert u nog steeds van de besparingen, die kunnen oplopen tot 65%.

Een plan voor het aanpassen van uw verlichting
Als u zich aanmeldt, maakt Goedkoper Licht rechtstreeks een afspraak voor een inventarisatie per schoollocatie. Er volgt dan een voorstel voor de aanpassing van de bestaande verlichting. Het voorstel geeft u inzicht in de maandelijkse vaste kosten en de kostenbesparing op de energierekening en op het regulier onderhoud. Het uitgangspunt is het energietarief van Energie voor Scholen.

Aanmelden bij Goedkoper Licht
Als VOS/ABB-lid meldt u zich rechtstreeks aan via www.goedkoperlicht.nl.

Informatie: Janine Eshuis, 06-30041175, jeshuis@vosabb.nl

 

Delen: Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn