Gratis cursus over Zelfevaluatiekader Identiteit

Hoe is het in uw organisatie gesteld met de openbare identiteit? Met het door VOS/ABB ontwikkelde instrument Zelfevaluatiekader Identiteit evalueert u de openbare identiteit van de scholen in uw bestuur. Deze gratis cursus voor leden van VOS/ABB wordt verzorgd door Marleen Lammers.

U krijgt uitleg over de achtergrond van de uitgangspunten van het openbaar onderwijs. Tevens komt de opzet en werkwijze van het Zelfevaluatiekader Identiteit aan bod, zodat u er zelf in uw organisatie mee aan de slag kunt.

De cursus is bedoeld voor bestuurders, directeuren en kwaliteitszorgmedewerkers in het primair en voortgezet onderwijs.

Wanneer en waar?

De cursus wordt op dinsdagmiddag 31 oktober 2017 gegeven in het kantoor van VOS/ABB in Woerden. Er kunnen maximaal 30 mensen aan deelnemen. Deelname is gratis.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar welkom@vosabb.nl onder vermelding van ‘ZEK Identiteit’. Vermeld in uw mail ook uw naam, de organisatie waarvoor u werkt en uw telefoonnummer.

Let op: alleen leden van VOS/ABB kunnen aan deze cursus deelnemen.

Scholingsacademie

Voor een overzicht van het volledige cursusaanbod van VOS/ABB gaat u naar onze Scholingsacademie. Daar staat ook een uitgebreid aanbod van incompany cursussen.

Delen: Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn