Gratis excursie naar nieuw vmbo-gebouw

Advies- en onderzoeksbureau Hevo organiseert in september een gratis excursie naar het nieuwe gebouw van het facilitair onderwijs- en activiteitencentrum Niekée in Roermond. Lees verder

Het nieuwe gebouw van Niekée in Roermond is in maart in gebruik genomen. Hevo meldt dat niet alleen de naam van het facilitair onderwijs- en activiteitencentrum vernieuwend is, maar zeker ook het onderwijsconcept en het ontwerp van het gebouw. ‘Het is zeer de moeite waard om het gebouw met eigen ogen te aanschouwen en het Niekée-verhaal te horen van de school (het proces naar Niekée-leren), de architect (het Niekée-ontwerp) en de projectmanager (het proces naar nieuwe huisvesting)’, aldus Hevo.

De excursie bestaat uit een rondleiding door het nieuwe gebouw en presentaties. Sprekers zullen zijn: Sjef Drummen van Niekée, Erik Schotte van architectenbureau LIAG en Willem-Jan Adriaanssen van Hevo. De excursie is op 20 september van 12.15 tot 16.30 uur, inclusief lunch. Deelname is kosteloos.

Aanmelden kan via info@hevo.nl of door te bellen met 073-6409426. Klik hier voor meer informatie over het Niekée-gebouw. Bij Hevo kunt u ook een gratis publicatie over het pand bestellen.

Ook op de website van architectenbureau LIAG staat meer informatie over het Niekée-gebouw.

Informatie:
Gertjan van Midden, 0348-405225, gvanmidden@vosabb.nl