Gratis lezing over identiteit en zelfwaardering

De Interculturele Alliantie organiseert een lezing over identiteit, zelfwaardering en discriminatie. De lezing is op maandag 5 maart in Amsterdam. De toegang is gratis. Lees verder

De lezing wordt verzorgd door Bertjan Doosje en Arjan de Wolf. Doosje is verbonden aan de vakgroep Sociale Psychologie van de Universiteit van Amsterdam. Hij promoveerde op het onderwerp ‘stereotypering’. Zijn onderzoek richtte zich onder meer op vooroordelen en stereotypen bij intergroepsrelaties.

Arjan de Wolf is sociaal psycholoog, gedragswetenschappelijk trainer, adviseur en directeur van De Wolf Training & Advies. Hij ondersteunt politie- en opsporingsinstanties en professionals in het jongerenwerk bij hun taak de veiligheid te vergroten.

De lezing is op maandag 5 maart van 16 tot 18 uur in zalencentrum Van Limmikhof, Nieuwe Keizersgracht 1A in Amsterdam. De toegang is gratis. Zie ook de uitnodiging van de Interculturele Alliantie in de rechterkolom. 

Aanmelden kan online via info@interculturele-alliantie.nl

Informatie: Hadassa Hirschfeld, 020-3306246 of 06-51890122

VOS/ABB en de Vereniging Openbaar Onderwijs werken in het kader van de School!Week 2012 met de Interculturele Alliantie samen. Klik hier voor meer informatie.

Bijlagen