Gratis seminar over alternatief voor dure WGA

In verband met de hoge WGA-premie denkt u er wellicht over om eigenrisicodrager te worden. Dat kan voordeliger zijn. Alle informatie hierover kunt u krijgen op een een seminar op 21 september, dat gratis is voor leden van VOS/ABB, VBS en BKO. Bent u al eigenrisicodrager? Dan is er voor u op 12 oktober een speciaal seminarprogramma. Lees verder

De letters WGA staan voor de Regeling werkhervatting gedeeltelijk arbeidsgeschikten, die op 1 januari 2006 is ingevoerd. Werkgevers betalen hier jaarlijks premie voor. Deze is per 1 januari 2011 met gemiddeld maar liefst 30 procent gestegen. Er is een alternatief. Werkgevers hebben de mogelijkheid om dit risico zelf te verzekeren via een private verzekeraar. U wordt dan eigenrisicodrager. Uiteraard wilt u weten of dit interessant is en wat de beste optie is in uw situatie. Dan is het seminar van 21 september interessant.

De laatste ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheid komen op deze bijeenkomst aan de orde, evenals de voor- en nadelen van eigenrisicodragerschap. Er zijn deskundige sprekers met wie u in discussie kunt gaan.

Op 12 oktober wordt het programma toegespitst op eigenrisicodragerschap in de praktijk. Dit is interessant voor werkgevers die al eerder de keuze hebben gemaakt om eigenrisicodrager te worden. 

Beide seminars zijn in Utrecht, in het NH Hotel, van 12 tot 16 uur. De kosten zijn normaal 350 euro, maar dankzij de samenwerking tussen VOS/ABB en AON kunnen leden van VOS/ABB hier gratis naar toe.

Meer informatie over het programma en aanmelden