Verhuizing: mail, telefoon, alles doet het weer!

In verband met de verhuizing naar een ander kantoor in Woerden, is VOS/ABB (inclusief de Helpdesk) op maandag en dinsdag gesloten gebleven. Op maandag was de verhuizing zelf. Op dinsdag werden de interne servers en alle verbindingen op het nieuwe adres geïnstalleerd. In de loop van woensdag begon alles weer te functioneren.

Dit sluiting in verband met de verhuizing betekent dat de Helpdesk van VOS/ABB deze week een achterstand heeft opgelopen in het verwerken van adviesaanvragen. Helaas is het niet mogelijk te voldoen aan de maximale reactietermijn van 24 uur.

Normaal gesproken reageert de Helpdesk op werkdagen altijd binnen 24 uur op een adviesaanvraag, ook als de beantwoording ervan meer tijd vergt. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Door de verhuizing kan hier dus niet aan worden voldaan. VOS/ABB vraagt u om begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

De medewerkers van VOS/ABB konden hun mailadressen dinsdag nog niet raadplegen. Dat had te maken met de verplaatsing van de interne servers naar het nieuwe adres. In de loop van woensdag zijn de mailaccounts weer gaan functioneren.

Nieuwe adres
VOS/ABB is binnen Woerden verhuisd naar een kantoorpand vlak bij het station. Het nieuwe bezoekadres is:

VOS/ABB, Houttuinlaan 8, 3447 GM Woerden

Het postadres en het centrale telefoonnummer blijven ongewijzigd:

VOS/ABB, Postbus 162, 3440 AD Woerden
0348-405200

Het telefoonnummer en mailadres van de Helpdesk blijven ook ongewijzigd:

Helpdesk, 0348-405250 van 08.30 tot 12.30 uur, helpdesk@vosabb.nl

Alle ruimte!
VOS/ABB is de enige gebruiker van het kantoor op de nieuwe locatie. Het gebouw is praktischer ingericht dan het vorige gebouw aan de Polanerbaan. Zo is er een grote ruimte voor cursussen en trainingen.

De bereikbaarheid is zeer goed. De snelweg A12 ligt op enkele minuten rijden van het kantoor. Bij de nieuwe locatie zelf is beperkte parkeerruimte, maar vlak bij is een groot parkeerterrein waar bezoekers gebruik van kunnen maken. Station Woerden met directe verbindingen naar Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam ligt op nog geen vijf minuten lopen van de Houttuinlaan.