Helpdesk: snel, deskundig en integer advies voor leden

Als uw organisatie bij VOS/ABB is aangesloten, kunt u gratis gebruikmaken van de Helpdesk. Elke werkdag, ook in de schoolvakanties, kunt u tussen 08.30 en 12.30 uur bellen. Mailen kan natuurlijk altijd. Lees verder

De Helpdesk van VOS/ABB werkt snel, deskundig en integer. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie. Als beantwoording van uw adviesaanvraag meer tijd vergt, laat de Helpdesk dat ook binnen 24 uur aan u weten. Uiteraard bent u bij de Helpdesk van VOS/ABB ervan verzekerd dat uw adviesaanvraag vertrouwelijk wordt behandeld.

U kunt bij de Helpdesk van VOS/ABB niet alleen terecht met vragen uit de dagelijkse praktijk, maar ook met complexe vraagstukken en dossiers. De Helpdesk beschikt over ruime expertise en ervaring op alle relevante gebieden, zodat ook de behandeling van ingewikkelde kwesties die meer tijd vergen mogelijk is. Ook deze service is in de meeste gevallen gratis. Alleen als de behandeling van een kwestie zeer veel tijd kost kunnen in overleg met u kosten in rekening worden gebracht. Daarbij hanteert de Helpdesk een zo laag mogelijk kostendekkend tarief.

De serviceverlening van de Helpdesk is bestemd onderwijsorganisaties en gemeenten die bij VOS/ABB zijn aangesloten. Omdat de Helpdesk een exclusieve ledenservice is, kunnen organisaties die geen lid zijn van VOS/ABB er niet terecht.

Individuele leerkrachten kunnen met hun vragen evenmin bij de Helpdesk van VOS/ABB terecht. Zij worden verwezen naar hun eigen vakorganisatie.

De Helpdesk van VOS/ABB houdt voor de leden de actuele wetsvoorstellen en jurisprudentie bij. Tevens organiseert de Helpdesk voor leden gratis cursussen.

Informatie: Helpdesk, 0348-405250 van 08.30 tot 12.30 uur, helpdesk@vosabb.nl

Laag lidmaatschapstarief!
VOS/ABB is verreweg de goedkoopste belangenbehartiger voor bestuur en management van het primair en voortgezet onderwijs. Als u slim gebruikmaakt van alle lidmaatschapsvoordelen, haalt u de kosten er ruimschoots uit!

Lees alle informatie over het lidmaatschap van VOS/ABB.