ICT-Beheer en Techniek Congres

Het School & Computer ICT Beheer en Techniek Congres wordt dit jaar gehouden op donderdag 15 november in het Nieuwegeins Business Center. Hier zijn de nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten in de ict-branche, gericht op scholen, te zien. Lees verder

ICT en facilitair management groeien steeds meer naar elkaar toe. Denk bijvoorbeeld aan beveiliging van data, personen en gebouwen. Maar ook aan afrekensystemen, netwerken, dataopslag, printfaciliteiten, roostersoftware, absentieregistratie, digitale schoolborden, opleidingen, hardware, outsourcing, servers en netwerken.

Het congres begint met een plenaire opening voor alle deelnemers door ‘een spraakmakende spreker’. Aansluitend krijgen deelnemers de gelegenheid om maximaal drie product-/dienstsessies en contentsessies te volgen. De sessies kunnen van tevoren worden gekozen, bij inschrijving via de website www.school-computer.nl.

Het ICT Beheer en Techniek Congres is bedoeld voor diegenen die op scholen beslissingen nemen ten aanzien van ICT-investeringen, zoals leden van schoolbesturen, schoolleiders, facilitair managers, (bovenschoolse) ICTÂ’ers en systeembeheerders uit BVE, PO en VO .

Meer informatie en inschrijven via www.school-computer.nl.