Op de website van VOS/ABB zijn in het afgelopen jaar 972 berichten met onderwijsnieuws verschenen. Hiermee blijft www.vosabb.nl een van de meest actuele onderwijssites van Nederland.

Niet alleen de dagelijkse nieuwsvoorziening, ook de praktische downloads trekken veel bezoekers. Hierbij kunt u denken aan rekeninstrumenten, toelichtingen op actuele kwesties door onze Onderwijsjuristen en diverse informatieve brochures. De vacatures op de website deden het ook in 2019 weer erg goed. Bezoekers bekeken in 2019 in totaal 437.887 keer een pagina op www.vosabb.nl.

Opmerkelijk is dat het nieuwsbericht dat in 2019 het vaakst werd aangeklikt nog uit 2018 kwam. Het ging over het faillissement van de KPC Groep. De meest gelezen berichten uit 2019 gingen over de klimaatspijbelaars, de onderwijsstaking op 6 november en over de gratis download Op de schouders van reuzen van de onderwijspsychologen Paul A. Kirschner en Luce Claessens.

Er is elke week op maandag een duidelijk piek van het aantal bezoekers. Dat komt door de wekelijkse e-mailnieuwsbrieven die op maandag worden verzonden. Januari 2019 was de drukste maand op de website, augustus de rustigste. Dat laatste heeft natuurlijk te maken met de zomervakantie. Ook in december zijn er altijd relatief weinig bezoekers in verband met de kerstvakantie.

Informatie: Martin van den Bogaerdt, 06-13190311, mvandenbogaerdt@vosabb.nl

Deel dit bericht: