In Madurodam gratis kinderconferentie HOPE XXL

Groepen 7 en 8 en leerlingenraden kunnen zich aanmelden voor de (gratis) kinderconferentie van HOPE XXL Junior op 22 maart. Vorig jaar was de conferentie op de Euromast, dit jaar is gekozen voor Madurodam. Lees verder

In HOPE XXL Junior werkt VOS/ABB samen met het jongereninitiatief HOPE XXL, dat zich inzet voor een duurzame, vrije en veilige wereld.

Na het succes vorig jaar op de Euromast, is besloten ook dit jaar een kinderconferentie te organiseren. Het thema is Waar ‘kleine’ kinderen groot in kunnen zijn, een variatie op slogan Waar een klein land groot in kan zijn van Madurodam.

De kinderconferentie bestaat uit verschillende sessies. De deelnemers gaan samen aan de slag met de thema’s duurzaamheid, economie, oorlog & vrede, ontwikkelingssamenwerking en cultuur. Meer informatie staat in een boekje voor kinderen dat HOPE XXL heeft samengesteld.

Wanneer en waar?
De kinderconferentie is op vrijdag 22 maart (in de School!Week 2013) in Madurodam in Den Haag. Het programma ligt nog niet vast. De kinderen worden ’s ochtends om 10 uur verwacht. Er is een gezamenlijke lunch.

De kinderconferentie is bedoeld voor leerlingen uit de groepen 7 en 8, leerlingenraden van basisscholen en kinderraden van gemeenten. Meld uw klas of kinderen die geïnteresseerd zijn vandaag nog aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Deelname aan de kinderconferentie van HOPE XXL Junior is gratis. Het vervoer van en naar Madorudam is voor eigen rekening van de deelnemers.

Informatie: Marleen Lammers, 06-10946652, mlammers@vosabb.nl