Integrale meerjarenbegroting GELD speciale basisschool 2007 (d)

Met dit instrument kan een speciale basisschool een complete financiële meerjarenbegroting maken, inclusief exploitatiebegroting en balans. Dit managementinstrument is met name geschikt voor de éénpitter dan wel het bestuur met meerdere, maar niet teveel scholen. In dat laatste geval is het uitgangspunt dat de scholen in hoge mate autonoom zijn en onderling de financiën regelen. Lees verder

Het instrument is al klaar gemaakt voor het schooljaar 07-08 en eventuele wijziging van bedragen kunnen door de gebruiker zelf aangepast worden. Voor nadere vragen over het instrument kunt u contact opnemen met Bé Keizer, Reinier Goedhart of Geke Lexmond.

U kunt het instrument ‘MJB GELD SBO 2007 vs d.xls’ voor de school, dat voorzien is van een korte handleiding in een afzonderlijk werkblad, downloaden uit de rechterkolom naast dit artikel.

Tevens is een sommatiemodel toegevoegd zodat een bestuur met meerdere basisscholen en/of SBO’s en/of scholen (V)SO ook een bestuursbegroting kan maken die aan alle vereisten voldoet. Dat ‘Sommatiemodel GELD bestuur PO 2007 vs d.xls’ is eveneens hiernaast in de rechterkolom opgenomen.

Let op: Om bestanden uit de toolbox te downloaden met Internet Explorer, klikt u met de rechtermuisknop op het instrument in de rechterkolom onder ‘Bijlage’ en kiest u voor ‘Doel opslaan als…’

Bijlagen