Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit bijeenkomst is voorbij.

Algemene ledenvergadering 2017

29 november 2017 12:00 - 18:00

Gratis

De algemene ledenvergadering (ALV) van VOS/ABB in 2017 is op woensdag 29 november in Het Kasteel in Woerden.

Tijdens de ALV zal financiële verantwoording worden afgelegd over het jaar 2016. Tevens zal de aanwezigen om goedkeuring van de lidmaatschapscontributie voor het jaar 2018 worden gevraagd, waarna het bestuur voornemens is de begroting voor het komende kalenderjaar vast te stellen. Daarnaast zal een beeld worden geschetst van ontwikkelingen die de Vereniging VOS/ABB raken.

Middagsymposium met Herman Pleij

In het aansluitende middagsymposium op dezelfde locatie spreekt de literatuur- en cultuurhistoricus Herman Pleij. Een van de onderwerpen die hij aan bod zal laten komen, is het vakmanschap dat tegenwoordig nodig is in het onderwijs. Daarbij zal hij aandacht hebben voor de trots van de leraar die onder druk staat, de trend in de samenleving en van de overheid dat er meer nadruk wordt gelegd op cognitieve aspecten en de groeiende invloed van kritische ouders.

Ook zal Pleij ingaan op het onderwijs in relatie tot de huidige samenleving die wordt gekenmerkt door diversiteit en secularisatie. Hij stelt daarbij de vraag wat de (on)zin van het duale bestel van openbaar en bijzonder onderwijs is.

De ALV is per definitie alleen toegankelijk voor leden. Het symposium is ook toegankelijk voor niet-leden van VOS/ABB. Voor leden is de ALV en het symposium gratis, niet-leden betalen voor het symposium 100 euro per persoon.

Deel dit bericht:

Gegevens

Datum:
29 november 2017
Tijd:
12:00 - 18:00
Kosten:
Gratis

Organisatoren

VOS/ABB
VOS/ABB

Locatie

Kasteel Woerden
Kasteel 3
Woerden, 3441 BZ
Telefoon:
0348-436000
Site:
kasteelwoerden.nl
Deel dit bericht: