Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit bijeenkomst is voorbij.

Extra bijeenkomst P&O over ziekteverzuim

30 november 2017 10:30 - 15:30

Gratis

Op verzoek van een aantal leden organiseert VOS/ABB op 30 november een extra netwerkbijeenkomst P&O speciaal voor Noord- en Oost-Nederland. Thema: ‘Aan de slag met ziekteverzuim’.

Tijdens deze bijeenkomst voor professionals die zich bezighouden met personeel en organisatie, wordt eerst een korte presentatie gegeven van de uitkomsten van ons onderzoek naar de actuele HR-thema’s bij scholen.

Daarna gaat Henri Damen van onze verzekeringspartner Aon speciaal voor onze po–leden in op alle aspecten van het eigenrisicodragerschap. ’s Middags spreekt Damen voor het vo over het verzekeren van werkgeversrisico’s bij ziekte.

Verder besteden we aandacht aan mogelijkheden om het ziekteverzuim omlaag te brengen, bespreken we de bestaande onderwijssubsidies en de cao. Uiteraard is er volop ruimte tot het stellen van vragen.

Praktische info
De bijeenkomst vindt plaats bij Proloog Leeuwarden. Het eerste gedeelte van 10.30 tot 12 uur is gereserveerd voor het primair onderwijs. Daarna is er van 12 tot 14 uur een gemeenschappelijk programma voor primair en voortgezet onderwijs (inclusief lunch). De middag van 14 tot 15.30 uur is gericht op het voortgezet onderwijs. Nadere informatie over de locatie en andere praktische zaken volgt.

Aanmelden kan al per mail aan welkom@vosabb.nl. Geeft u daarbij duidelijk aan of u voor het po of het vo inschrijft, uw naam en telefoonnummer en de gegevens van uw organisatie.

Deel dit bericht:

Gegevens

Datum:
30 november 2017
Tijd:
10:30 - 15:30
Kosten:
Gratis

Organisatoren

VOS/ABB
VOS/ABB

Locatie

Proloog Leeuwarden
Fonteinland 11
Leeuwarden, 8913 CZ
+ Google Maps
Telefoon:
058-2347520
Site:
www.proloog.nl
Deel dit bericht: