Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit bijeenkomst is voorbij.

Informatiebijeenkomst ledenaanbod AVG

15 februari 2018 10:00 - 12:00

Gratis

Deze bijeenkomst is bedoeld voor leden van VOS/ABB die informatie willen over het VOS/ABB-ledenaanbod op het gebied van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Vanaf 25 mei 2018 zal de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing zijn. Dan gelden overal in de Europese Unie dezelfde privacywetten. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

Het is belangrijk dat schoolbesturen in actie komen. Daarom biedt VOS/ABB in samenwerking met Wille Donker advocaten een dienstverleningspakket aan dat bestaat uit een privacyhandboek en een introductiebijeenkomst, eventueel aangevuld met werkbijeenkomsten, helpdeskondersteuning en juridische dienstverlening.

Voor het privacyhandboek geldt een staffelkorting: de prijs gaat omlaag naarmate meer leden van VOS/ABB er gebruik van maken.

Lees meer…

Informatiebijeenkomst

Op verzoek van leden die meer informatie willen over ons ledenaanbod alvorens zij bepalen of ze er gebruik van gaan maken, organiseren wij een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst is op donderdag 15 februari van 10 tot 12 uur in ons kantoor in Woerden. Iris Hoen van Wille Donker advocaten zal dan uitleg geven over het aanbod.

U kunt zich voor de informatiebijeenkomst aanmelden via welkom@vosabb.nl onder vermelding van ‘Informatiebijeenkomst AVG 15 februari’. Vermeld ook uw naam, de organisatie waarvoor u werkt en uw telefoonnummer.

Deelname is gratis.

Informatie: Onderwijsjuristen, 0348-405250 van 08.30 tot 12.30 uur, onderwijsjuristen@vosabb.nl

Deel dit bericht:

Gegevens

Datum:
15 februari 2018
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis

Organisatoren

VOS/ABB
VOS/ABB

Locatie

VOS/ABB
Houttuinlaan 8
Woerden, 3447 GM
+ Google Maps
Telefoon:
0348 405200
Deel dit bericht: