Kantoorartikelen nú bestellen voor nieuwe schooljaar

schoolinkoop kantoorartikelenScholen die bij ons zijn aangesloten, kunnen gebruikmaken van een zeer aantrekkelijk inkoopcollectief voor onder andere kantoorartikelen. Als u via ons collectief vóór de zomervakantie uw bestelling doorgeeft, kunt u in het nieuwe schooljaar goed van start!

Wij hebben het inkoopcollectief opgezet in samenwerking met de collega-organisaties Verus, VBS, LVGS en VGS. Het collectief wordt namens ons begeleid door Schoolinkoop.

U ontvangt hoge kortingen op een zeer uitgebreid assortiment en u kunt voor al uw benodigdheden op het gebied van kantoor- en schoolartikelen terecht bij één leverancier.

Die ene leverancier is Lyreco, die zonder meerkosten de eerstvolgende werkdag levert. Het handige van één leverancier is dat u uw administratieve lasten verlaagt. U ontvangt immers maar één factuur.

Kantoorartikelen goedkoper, meer geld voor goed onderwijs!

Bij Schoolinkoop zijn al honderden onderwijsinstellingen aangesloten. Zij besparen veel geld op kantoor- en schoolartikelen. Het geld dat ze besparen, kunnen ze investeren in goed onderwijs.

Bent u ook geïnteresseerd? Ga naar schoolinkoop.nl en schrijf u in. U ontvangt dan het deelnameformulier, de samenstelling van het kernassortiment en de prijslijst.

Als u vóór de zomervakantie uw bestelling doorgeeft, kunt u in het nieuwe schooljaar goed van start!

Informatie: Schoolinkoop, 073-6140010, info@schoolinkoop.nl.

U kunt voor meer informatie natuurlijk ook contact opnemen met VOS/ABB. Belt of mailt u dan met Janine Eshuis: 06-30041175, jeshuis@vosabb.nl