Kick-off School!Week op de NOT

VOS/ABB is in januari weer aanwezig op de NOT, de Nationale OnderwijsTentoonstelling, en doet daar de kick-off van de actie School!Week. Lees verder

De NOT, de vakbeurs voor professionals in het onderwijs, is van 22 tot en met 26 januari 2013 in de Jaarbeurs in Utrecht. VOS/ABB en de Vereniging Openbaar Onderwijs bemannen daar gezamenlijk een stand, waar ze laten zien wat de beide verenigingen voor het openbaar onderwijs kunnen betekenen.

Beursbezoekers, veelal leerkrachten en schoolleiders, vinden in de stand informatie  over de mogelijkheden van het diploma openbaar onderwijs en de kernwaarden van openbaar onderwijs. Daarnaast wordt de landelijke campagne voor openbaar onderwijs, de School!Week, hier afgetrapt.

Zet je school op de kaart
Scholen die in maart (weer) aan de actieweek meedoen, kunnen hun school letterlijk op de kaart zetten in de stand van VOS/ABB en VOO. Verder zijn er posters met het logo ‘Ik ben welkom’ beschikbaar . Het handboek voor de School!Week is overigens nu al beschikbaar op de website www.openbaaronderwijs.nu, zodat u al plannen kunt gaan maken. Daar zijn ook foto's en verslagen van vorig jaar te zien. Toen werd de School!Week voor het eerst gehouden. Vooral in het noorden en midden van het land was het meteen een succes. 

De School!Week is net als dit jaar in week 12. Dat is in 2013 van 18 tot 22 maart.