Laatste e-mailnieuwsbrieven van dit schooljaar

VOS/ABB heeft voor het huidige schooljaar de laatste e-mailnieuwsbrieven voor respectievelijk het primair en voortgezet onderwijs verstuurd. De eerste nieuwsbrieven in het schooljaar 2011-2012 worden verstuurd op maandag 29 augustus. Lees verder

De e-mailnieuwsbrieven worden met uitzondering van de herfstvakantie, de kerstperiode en de meivakantie elke maandagmiddag verstuurd. Als u een abonnement op onze nieuwsbrieven hebt, blijft u op de hoogte van al het relevante nieuws voor bestuurders en managers in het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs. Een abonnement op de VOS/ABB-nieuwsbrieven is gratis.

Als u nog geen abonnee bent en dat wel graag wilt worden, klik dan hier om u aan te melden. 

Schoolbesturen kunnen adverteren in de VOS/ABB-nieuwsbrieven. De oplage van de VOS/ABB-nieuwsbrieven is kleiner dan die van dagbladen, maar adverteren via VOS/ABB is in tegenstelling tot een vacaturevermelding in de krant een gericht schot. De nieuwsbrieven worden gelezen door circa 6000 bestuurders, managers en andere geïnteresseerden die nauw bij het (openbaar en algemeen toegankelijk) onderwijs betrokken zijn.

Klik hier voor meer informatie over de advertentiemogelijkheden.