Landelijke manifestatie voor passend onderwijs

VOS/ABB ondersteunt de oproep van de PO-Raad om op woensdag 9 februari naar een landelijke manifestatie tegen de bezuiniging op passend onderwijs te komen. Ook roept VOS/ABB iedereen op een petitie te ondertekenen, die de PO-Raad binnenkort lanceert. Lees verder

Het is nog niet precies bekend waar de landelijke manifestatie zal worden gehouden, maar de PO-Raad heeft een goed bereikbare locatie in het midden van het land in gedachten. Zodra bekend wordt waar de manifestatie zal plaatsvinden, meldt VOS/ABB dat op deze website en in de e-mailnieuwsbrieven.

De PO-Raad bereidt ook een ludieke actie voor tegen de bezuiniging op passend onderwijs. Deze actie zal plaatsvinden op woensdag 26 januari op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) in de Jaarbeurs in Utrecht. Over de inhoud van deze actie doet de PO-Raad nog geen nadere mededelingen.

Tevens komt er binnenkort een online petitie tegen de bezuiniging. Ook hierover volgt binnenkort meer nieuws. Het is al geregeld dat het in de stand van VOS/ABB op de NOT mogelijk zal zijn uw digitale steun uit te spreken. Als u niet naar de NOT komt, kunt u natuurlijk ook thuis of op uw werk de online petitie ondertekenen.

Zodra de petitie online is, wordt dat via deze website bekendgemaakt. Houdt u dus onze website en de e-mailnieuwsbrieven van VOS/ABB in de gaten!

Klik hier voor een uitgebreider bericht op de website van de PO-Raad.