Ledenvoordeel bij sponsoring en fondsenwerving

VOS/ABB heeft een samenwerkingscontract met het Instituut Fondsenwerving (IF). Voor u als lid van VOS/ABB kan dit interessante voordelen opleveren. Lees verder

Het samenwerkingscontract behelst interessante opties voor VOS/ABB-leden in het primair en voortgezet onderwijs. Zo kunt u tegen gereduceerd tarief lid worden van het IF. Er bestaan verschillende lidmaatschappen met uiteenlopende dienstenpakketten. Leden van VOS/ABB die zich bij het IF aansluiten, kunnen gebruikmaken van adviesdiensten en de helpdesk van het IF. 

Op maat
Leden ontvangen bovendien kortingen op allerlei opleidingsprogramma’s op het gebied van sponsoring en fondsenwerving. Daarnaast heeft het IF speciaal voor VOS/ABB-leden een opleidingsprogramma ontwikkeld. Dit laatste is vooral interessant als u voor sponsoring en fondsenwerving voor uw school of scholen een geheel op maat gemaakt wervingsprogramma wilt ontwikkelen. 

Het IF treedt tevens op als belangenbehartiger voor VOS/ABB als het gaat om fondsenwervende activiteiten. Zo treedt het IF op als gesprekspartner en adviseur op het gebied van specifieke wet- en regelgeving.  

Zie http://www.instituutfondsenwerving.nl

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor VOS/ABB-leden.

Informatie: IF-Academy, Carmen van der Aa, 070-2050060, CvanderAa@if-academy.nl of VOS/ABB, Marleen Lammers, 06-10946652, mlammers@vosabb.nl