Wat kunt u in de School!Week allemaal doen?

In de School!Week van 17 tot en met 21 maart kunt u als lid van VOS/ABB en/of de Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO) allerlei activiteiten gratis of met korting bezoeken of naar uw school halen.

De School!Week is de landelijke campagneweek waarin het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs zich op de kaart zet. De week is een initiatief van VOS/ABB en VOO. Uitgangspunt zijn de kernwaarden van het openbaar onderwijs. Het zijn de scholen en hun besturen die van de week een succes maken.

Het aanbod voor scholen richt zich op personeel en leerlingen. Veel initiatieven zijn gratis, op andere activiteiten kunt u als lid van VOS/ABB en/of VOO forse korting krijgen. Ga naar het overzicht. Wees er snel bij, want vol = vol!

Ook interessant: lees de actiekrant over de School!Week, die in november is meegezonden met magazine School!.

Geen abonnement op ons magazine School!? Jammer, want dat kost maar 24,50 per jaar. Als u nu een abonnement neemt, krijgt u het novembernummer met de actiekrant over de School!Week én het komende decembernummer gratis toegestuurd.

Stuur een mailtje naar welkom@vosabb.nl onder vermelding van ‘Abonnement magazine School!’. Vermeld duidelijk uw naam en het adres waarop u ons magazine wilt ontvangen.