Magazine School! bedankt obs De Kring in Schiedam

Openbare basisschool De Kring in Schiedam heeft als dank voor een fotosessie voor magazine School! een canvasdoek cadeau gekregen. Op het doek staan leerlingen uit groep 8 van vorig jaar. Lees verder

De foto’s en het ontwerp voor het canvasdoek zijn gemaakt door de Schiedamse fotograaf en designer Ton Muller van het bedrijf Momumedia. Hij werkt geregeld voor magazine School! van VOS/ABB en de Vereniging Openbaar Onderwijs. Momumedia is niet een regulier designbureau, maar richt zich op jongeren die werkervaring nodig hebben om hun positie op de arbeidsmarkt te versterken.

Vorig jaar maakte Muller een fotosessie in obs De Kring. Leerlingen uit groep 8 van deze openbare basisschool in Schiedam stonden op de cover van het magazine. Het canvasdoek is dinsdag in ontvangst genomen door directeur Eric van Kampen en drie leerlingen die voor de gelegenheid naar hun oude school waren gekomen.

U kunt de pdf van het canvasdoek in hoge resolutie downloaden. Als u dat wilt, kunt u het ontwerp ook op canvas laten drukken en in uw school ophangen. Het is zo uitgevoerd, dat het niet specifiek gebonden is aan obs De Kring.

Informatie: Martin van den Bogaerdt, 06-13190311, mvandenbogaerdt@vosabb.nl

Foto: Ton Muller, Momumedia