Met VOS/ABB-advertentie vindt u de juiste kandidaten

Steeds meer besturen ontdekken de mogelijkheid om vacatures via VOS/ABB onder de aandacht te brengen. Adverteren via VOS/ABB is een gericht schot, waarmee u duizenden professionals uit de wereld van bestuur en management van het primair en voortgezet onderwijs bereikt. Lees verder

De website van VOS/ABB, waarop de personeelsadvertenties in de rechterkolom van de homepage direct opvallen, wordt door vele duizenden geïnteresseerden bezocht. Dat heeft te maken met de dagelijkse nieuwsvoorziening, die de site altijd actueel houdt. U bereikt als adverteerder via de website van VOS/ABB dus op efficiënte wijze uw doelgroep.

Alle personeelsadvertenties worden zonder meerkosten ook vermeld in de wekelijkse e-mailnieuwsbrieven van VOS/ABB. Het maakt daarbij niet uit hoe vaak uw advertentie in de nieuwsbrieven komt. Vroeg aanleveren loont, want dan komt uw vacature herhaaldelijk onder de aandacht van kandidaten.

Adverteren via de dagbladen kan natuurlijk ook, maar dat is veel duurder dan via VOS/ABB. Bovendien bereikt u met een personeelsadvertentie in de krant onbedoeld een breed publiek. Daardoor valt uw advertentie niet direct onder uw doelgroep op. Adverteren via de krant kunt u zien als een schot hagel met veel nutteloze bijvangst, terwijl u via VOS/ABB altijd een gericht schot lost dat het juiste doel treft.

Als u met uw bestuur bij VOS/ABB bent aangesloten, krijgt u ledenkorting op het plaatsen van een personeelsadvertentie. Bovendien krijgt u extra korting als u meer dan één keer per kalenderjaar bij VOS/ABB adverteert.

Klik hier voor meer informatie over de advertentiemogelijkheden;

Klik hier als u nog geen abonnement hebt op de e-mailnieuwsbrieven van VOS/ABB.

Informatie: Martin van den Bogaerdt, 06-13190311, mvandenbogaerdt@vosabb.nl