Mystery guest geeft imago-tips

Scholen kunnen dit jaar voor het eerst via VOS/ABB Consulting een mystery guest inschakelen op hun jaarlijkse open dag. Het is een marketing-deskundige die incognito een bezoek brengt aan de school en daarna praktische imago-tips geeft om de presentatie verder te verbeteren. Lees verder

Het aanbod van de mystery guest past in de uitbreiding van de activiteiten van VOS/ABB Consulting op het gebied van marketing- en communicatiebeleid. De voor de school onbekende deskundige zal zich – op aanvraag – mengen in het publiek op de voorlichtingsdag of -avond. U kunt in uw aanvraag al aangeven of u een algemene indruk wenst en/of een oordeel over specifieke onderdelen van de school of de presentatie. In elk geval ‘proeft’ de mystery guest met een frisse blik de school en de sfeer. Binnen een week ontvangt u een rapportage met concrete en bruikbare tips. Zo ontdekt u snel hoe aantrekkelijk uw school overkomt en haalt u het maximale rendement uit uw open dag.

Wilt u een mystery guest bestellen, reageer dan ruim voor uw open dag en liefst nog voor 20 december. Bel of mail een van VOS/ABB’s  marketingdeskundigen:

Annelies Schrijver, 0348-405293, aschrijver@vosabb.nl

Riejanne Boeschoten, 06-22939678, rboeschoten@vosabbconsulting.nl,

Marlous Elstgeest, 06-12921838, melstgeest@vosabbconsulting.nl

Ankie Knijnenburg, 06-12928576, aknijnenburg@vosabbconsulting.nl