Netwerkbijeenkomst C&M over de rol van de media

Op dinsdag 13 oktober vindt in Apeldoorn de tweede bijeenkomst plaats van het VOS/ABB-netwerk voor communicatie- en marketingmedewerkers in het onderwijs. De vraag die tijdens deze bijeenkomst centraal staat is of scholen de media of afstand moeten houden of juist niet. Lees verder

De bijeenkomst wordt gehouden in het openbare Edison College in Apeldoorn, waar Mirjam Dijkman communicatiemedewerker is. Zij brengt een eigen case in en wil graag gebruikmaken van de kennis en ervaring van collega’s van andere scholen. Het netwerk C&M van VOS/ABB is bedoeld om van elkaar te leren.

Bedrijfsjournalist Martin van den Bogaerdt van VOS/ABB zal een toelichting geven op de positieve en negatieve rol die journalisten kunnen spelen als het gaat om publiciteit van scholen. Voor zijn tijd bij VOS/ABB was hij journalist van onder meer persbureau ANP en diverse landelijke en regionale nieuwszenders.

Het programma begint om 15 uur (inloop vanaf 14.45 uur) en duurt tot ongeveer 17.30 uur. De afsluitende borrel wordt verrassend leuk!

Alle leden van het netwerk C&M van VOS/ABB zijn al benaderd. Aanmelden voor de bijeenkomst kan telefonisch of per e-mail bij Annelies Schrijver: 06-22939679, aschrijver@vosabb.nl.

Interesse maar nog geen lid van het VOS/ABB-netwerk C&M? Meld u dan aan! Dat kan ook bij Annelies Schrijver.

Het Edison College in Apeldoorn is gevestigd aan Waleweingaarde 103. Klik hier voor een routebeschrijving.