Netwerkbijeenkomsten financieel management

In januari en februari organiseert VOS/ABB weer op diverse plaatsen in het land netwerkbijeenkomsten over financieel management. Ook u bent daar als lid van VOS/ABB van harte welkom! Lees verder

Na invoering van de lumpsumfinanciering zijn er door VOS/ABB verspreid over het land vijf netwerken in het leven geroepen, waarbij financieel management centraal staat. De doelstelling van de periodieke bijeenkomsten van deze netwerken is om met elkaar te discussiëren over de diverse (financiële) vraagstukken waar uw schoolorganisatie mee te maken heeft of krijgt. Naast het uitwisselen van kennis en ervaring op financiële thema’s, wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen.

De deelnemers bestaan onder anderen uit financieel (beleids)medewerkers, controllers en bovenschools directeuren van besturen in het primair onderwijs. De bijeenkomsten (een ochtend of middag) vinden drie keer per jaar plaats en worden georganiseerd bij de deelnemers van de netwerken. Deelname is voor VOS/ABB-leden gratis.

Hieronder staan de data en locaties van de eerstvolgende regionale netwerkbijeenkomsten financieel management:

  • Regio Noord (Drenthe, Friesland, Groningen), 29 januari te Gieten
  • Regio Oost (Overijssel, Flevoland, Gelderland), 12 februari te Deventer
  • Regio Midden (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht), 4 februari te Woerden
  • Regio Zuid- West (Zeeland en West- Brabant), 29 januari te Roosendaal
  • Regio Zuid- Oost (Brabant en Limburg), 16 januari te Roermond

Als u ook wilt participeren in een van deze netwerken financieel management, kunt u zich aanmelden bij Kitty Dolman: 0348-404802, kdolman@vosabb.nl.

Voor meer informatie over de VOS/ABB-netwerkbijeenkomsten financieel management kunt u contact opnemen met adviseur Reinier Goedhart: 0348-405220, rgoedhart@vosabb.nl