P&O-netwerken: professionalisering en strategisch HRM

VOS/ABB organiseert weer P&O-netwerkbijeenkomsten: op 22 mei en 7 juni. Het gespreksthema is professionalisering en strategisch HRM.

Op 22 mei zijn er twee bijeenkomsten. De ochtendbijeenkomst (09.00-12.30 uur) is voor mensen uit het primair onderwijs, de middagbijeenkomst (13.00-16.30 uur) voor mensen uit het voortgezet onderwijs.

De bijeenkomst op 7 juni (09.00-12.30 uur) is voor mensen uit het primair onderwijs. Er is op 7 juni geen middagbijeenkomst voor mensen uit het voortgezet onderwijs.

De P&O-bijeenkomsten zijn in het kantoor van VOS/ABB in Woerden.

Aanmelden P&O-netwerkbijeenkomsten

Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan welkom@vosabb.nl onder vermelding van ‘P&O 22 mei PO’, ‘P&O 22 mei VO’ of ‘P&O 7 juni PO’. Vermeld ook uw naam, telefoonnummer en voor welke organisatie u werkt.

Wij willen ook graag van u weten of u na afloop van de ochtendbijeenkomst of voorafgaand aan de middagbijeenkomst gebruikt wilt maken van een lunch.

Voor meer informatie over de inhoud van het programma kunt u mailen met beleidsmedewerker Ivo Israël: iisrael@vosabb.nl.

Gratis voor leden

De P&O-netwerkbijeenkomsten zijn specifiek bedoeld voor professionals die zich bezighouden met personeel en organisatie. Voor leden van VOS/ABB is deelname gratis. Niet-leden betalen 100 euro per persoon (btw-vrij).

Delen: Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn