VOS/ABB-ledenaanbod: collectieve energie-inkoop

Schoolbesturen die zijn aangesloten bij VOS/ABB, kunnen gebruikmaken van het traject Energie voor Scholen voor de collectieve inkoop van gas en elektriciteit. Hiermee kunt u de energierekening van uw scholen verder beheersen. In tijden van stijgende energieprijzen in combinatie met oplopende bezuinigingen van de rijksoverheid kan dit ledenaanbod zeer interessant voor u zijn. Lees verder

Het collectieve inkooptraject Energie voor Scholen wordt verzorgd door het onafhankelijke adviesbureau Hellemans Energy Consultancy in Den Dolder. VOS/ABB werkt in het kader van ledenservice met dit bureau samen. 

Hellemans Energy Consultancy heeft veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van energie-inkoop voor onderwijsorganisaties. Naast VOS/ABB werken ook de collega-besturenorganisaties Besturenraad, VKO, VGS, VBS en LVGS met dit bureau samen. De praktijk wijst uit dat de deelnemers er zeer tevreden over zijn.

Afgezien van de aantrekkelijke energietarieven via Hellemans Energy Consultancy, neemt het bureau u veel werk uit handen. Zo verzorgt de contractpartner het gehele traject van Europese aanbesteding. Tevens kan Hellemans Energy Consultancy u ondersteunen bij de aanmelding voor het traject en bij eventuele geschillen met huidige leveranciers en netbeheerders.

Informatie: Janine Eshuis, 06-30041175 (maandag tot en met woensdag), jeshuis@vosabb.nl