Informatiebijeenkomst nieuwe aanbesteding energie

Ons succesvolle inkoopcollectief Energie Voor Scholen biedt u de mogelijkheid mee te doen met de nieuwe Europese aanbesteding voor de periode 2021 tot en met 2025. U kunt uw organisatie hiervoor tot en met 29 maart aanmelden.

Op 21 februari kunt u naar een informatiebijeenkomst over de nieuwe Europese aanbesteding!

Energie Voor Scholen (EVS) verzorgt met de collectieve inkoop van 335 miljoen kWh elektriciteit en 112 miljoen kubieke meter aardgas de energie voor ruim 6000 schoolgebouwen. EVS maakt deel uit van ons Inkoop Centrum Onderwijs.

Bij de Europese aanbesteding wordt nadrukkelijk het belang aangegeven om te voldoen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de Nederlandse overheid. Daarom hebben schoolbesturen in deze nieuwe aanbesteding diverse mogelijkheden om hun energieverbruik geheel of aanvullend te vergroenen.

Informatiebijeenkomst Energie Voor Scholen

Op donderdag 21 februari kunt u naar een informatiebijeenkomst over de nieuwe Europese aanbesteding! Deze bijeenkomst van 13.00 tot 15.30 uur wordt gehouden op een nog te bepalen locatie in het midden van het land, waarschijnlijk in Vianen of Den Dolder. U kunt zich online aanmelden.

EVS wordt in opdracht van onder andere VOS/ABB uitgevoerd door Hellemans Consultancy. Neem contact op met Energie Voor Scholen: Karin Michgels, 06-23690288, michgels@hellemansconsultancy.nl

Meer weten over Energie voor Scholen? Download de flyer en bekijk dit filmpje: