Nieuwe hoofdprijs voor gelukkigste klas

VOS/ABB heeft een nieuwe hoofdprijs uitgeloofd voor klassen die meedoen aan de actie ‘Gezocht: de gelukkigste klas’. De winnende klassen in het primair en voortgezet onderwijs mogen samen met professionele trainingsacteurs van Rol & Co hun eigen film maken! Lees verder

VOS/ABB sluit met de actie ‘Gezocht: de gelukkigste klas’ aan bij de campagne Nederland Leest, waarin het boek ‘De gelukkige klas’ van onderwijzer en auteur Theo Thijssen (1879-1943) centraal staat. Klassen van scholen voor primair en voortgezet onderwijs die zijn aangesloten bij VOS/ABB, kunnen een eigen videopresentatie insturen. De inzendingen worden gebundeld op de video-website youtube.

Met de nieuwe hoofdprijs, het maken van een eigen film met trainingsacteurs van Rol & Co, kunnen de winnende klassen in po en vo hun eigen verhaal professioneel in beeld brengen. Klik hier voor meer informatie over Rol & Co.

Er zijn ook twee tweede prijzen voor het primair en voortgezet onderwijs: een professionele fotograaf brengt de winnaars van de tweede prijs in beeld. De foto wordt afgedrukt op vinyl van twee bij drie meter. Deze reuzenfoto kan in of bij de school worden opgehangen.