Scholen zetten zich bij VOS/ABB op de kaart

Scholen die meedoen aan de School!Week 2013, hebben zich in de VOS/ABB-stand op de NOT in Utrecht letterlijk op de kaart gezet. Lees verder

VOS/ABB stond samen met de Vereniging Openbaar  Onderwijs op de Nationale Onderwijstentoonstelling in de Jaarbeurs. In de gezamenlijke stand 8.D040 was allerhande informatie beschikbaar over het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs en over wat VOS/ABB en VOO te bieden hebben.

De NOT stond bij VOS/ABB en VOO onder andere in het teken van de School!Week, de jaarlijkse campagneweek van, voor en door de openbare en algemeen toegankelijke scholen. Van 18 tot en met 22 maart zetten scholen in het hele land zich op de kaart om te laten zien wat zij voor goed onderwijs en een in alle opzichten gezonde samenleving doen.

Scholen die aan de School!Week 2013 meedoen, konde zich in de stand van VOS/ABB en VOO letterlijk op de kaart zetten. Schoolleiders en leerkrachten van vele tientallen scholen uit het hele land plakten een vlaggetjes op de kaart van Nederland.

Hebt u nog geen vlaggetje geplakt en doet u wel mee aan de School!Week? Geef dat dan door aan Marleen Lammers van VOS/ABB. Zij zet dan voor u uw school op de School!Week-kaart!

Marleen Lammers: 06-10946652, mlammers@vosabb.nl