OCW lanceert aanvullende website over functiemix

Het ministerie van OCW heeft een speciale website over de functiemix gemaakt. Deze website is een aanvulling op de allang bestaande helpdeskservice en deskundigheid die VOS/ABB aan haar leden biedt. Lees verder

Op de website www.hetkaninhetonderwijs.nl is een mogelijkheid om online of telefonisch vragen over de functiemix te stellen. In die zin is de site van OCW een aanvulling op de service die VOS/ABB haar leden altijd al biedt.

VOS/ABB merkt dat de functiemix in het primair en voortgezet onderwijs veel vragen oproept. Bij de Helpdesk van VOS/ABB is de functiemix al maanden een van de onderwerpen waar het meest over wordt gebeld en gemaild.

De deskundige en veelgeraadpleegde Helpdesk van VOS/ABB geeft altijd binnen 24 uur antwoord op vragen van leden. Ook als de beantwoording van een vraag meer tijd vergt, laat de Helpdesk van VOS/ABB dat binnen de genoemde termijn weten.

De Helpdesk van VOS/ABB is op werkdagen van 08.30 tot 12.30 telefonisch bereikbaar op 0348-405250. Mailen kan naar helpdesk@vosabb.nl.

Klik hier voor meer informatie over de VOS/ABB-Helpdesk.