Op zoek naar de gelukkigste klas

VOS/ABB gaat de komende maanden op zoek naar de gelukkigste klas van Nederland. Deze zoektocht is een imagocampagne, die aansluit op de actie Nederland Leest van de openbare bibliotheken. Deze geven hun leden dit najaar het boek ‘De gelukkige klas’ van Theo Thijssen cadeau. Lees verder

Leden van VOS/ABB worden uitgenodigd om een gelukkige klas van hun eigen school aan te melden. Uit alle inzendingen worden twee winnaars gekozen, die een fotosessie met een professionele fotograaf cadeau krijgen. De foto van de gelukkigste klas wordt afgedrukt op reuzeformaat (twee bij drie meter) op vinyl. Die foto kunt u buiten aan de gevel van de school bevestigen en dat geeft de school natuurlijk meteen een positieve uitstraling.

Hoe doet u mee? Door de leerlingen zelf een filmpje of presentatie te laten maken, waarin ze laten zien waarom zij een gelukkige klas zijn.. Zowel basisscholen als vo-scholen kunnen meedoen. In beide categorieen worden drie genomineerden geselecteerd, waarna de winnaars bekend worden gemaakt tijdens het voorjaarscongres van VOS/ABB. Op dat congres wordt het thema identiteit en imago verder uitgediept.

Stuur voor 19 december de cd-rom of dvd met de videopresentatie naar: VOS/ABB, ter attentie van ‘De gelukkige klas’, postbus 162, 3440 AD Woerden. Alle ingezonden filmpjes worden gebundeld op youtube.com. Deze campagne van VOS/ABB wordt gesponsord door drukkerij Giethoorn ten Brink in Meppel en vormgever Vormgeving Onbekend in Almere.

Informatie: Annelies Schrijver, 0348-405293, aschrijver@vosabb.nl