Openbaar bestuur O2A5 heeft beste jaarverslag

De Stichting O2A5 voor openbaar primair onderwijs in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden heeft de Bestuursbokaal gewonnen. De is jaarlijkse prijs van de Stichting Dyade Dienstverlening voor het beste jaarverslag.

De Stichting O2A5 was met haar jaarverslag een van de vijf genomineerden in de categorie primair onderwijs. In 2012 kreeg O2A5 ook al een prijs voor het beste jaarverslag, tijdens de mini-conferentie Verantwoording van Klasse(n) van de PO-Raad.

De andere genomineerden voor de Bestuursbokaal van Dyade waren De Haagse Scholen voor openbaar primair onderwijs in Den Haag, de Stichting Tabijn in Heemskerk, de Stichting Samen Koersen op Zichtbare Onderwijskwaliteit in Veldhoven en de Stichting Christelijke Onderwijsgroep Drenthe.

In het voortgezet onderwijs is de Bestuursbokaal van Dyade gewonnen door de Stichting voor Protestants Christelijk Voortgezet Onderwijs voor Nijverdal–Rijssen e.o. (jaarverslag Reggesteyn). De andere genomineerden waren de Stichting Scholen Aan Zee voor openbaar voortgezet onderwijs in Den Helder, de Stichting Kolom in Amsterdam, de Stichting Lucas in Den Haag en de Scholengroep Over- en Midden-Betuwe in Bemmel.

De prijzen zijn woensdag uitgereikt. Dyade komt vanmiddag met meer informatie. Dan zult u onder andere de juryrapporten kunnen lezen.