Passend onderwijs: rechten en plichten van ouders

VOS/ABB organiseert met samenwerkingsverband De Opmaat in Zaltbommel een extra bijeenkomst over passend onderwijs. De bijeenkomst is op 28 maart. Deelname is gratis voor leden van VOS/ABB. Lees verder

Tijdens de bijeenkomst staat de vraag centraal welke rechten en plichten ouders hebben in het kader van passend onderwijs.

Op verzoek van VOS/ABB zal professor Paul Zoontjens hier een toelichting op geven. Hij is als bijzonder hoogleraar onderwijsrecht en als hoofddocent staats- en bestuursrecht verbonden aan de Universiteit van Tilburg. Tevens is hij lid van de Onderwijsraad, waar hij de specialist is op het gebied van wetgeving en juridische aspecten.

De bijeenkomst is specifiek bedoeld voor coördinatoren van samenwerkingsverbanden, intern begeleiders en directies van scholen voor primair onderwijs.

Wanneer en waar?
De bijeenkomst vindt plaats op maandag 28 maart van 10.30 tot 12.30 uur bij het samenwerkingsverband De Opmaat, Wielkamp 1, 5301 DB Zaltbommel.

Aanmelden kan via welkom@vosabb.nl onder vermelding van ‘Bijeenkomst passend onderwijs 28 maart’. Er zijn 25 plaatsen beschikbaar. Als er meer belangstelling is, organiseert VOS/ABB een tweede bijeenkomst.

Deelname is gratis voor leden van VOS/ABB. Niet-leden betalen 100 euro per persoon (ex. btw).

Informatie: Anna Schipper, 06-30056066, aschipper@vosabb.nl