Plaats voor 100 leerlingen op conferentie HOPE XXL

Leerlingen uit groep 7 kunnen zich inschrijven voor de gratis HOPE XXL Junior Conferentie op 25 mei op de Euromast in Rotterdam. Ze kunnen daar met leeftijdgenoten uit het hele land discussiëren over de toekomst van de wereld. Er is maar plaats voor 100 leerlingen, dus wees er snel bij! Lees verder

De HOPE XXL-conferentie volgt op de School!Week 2012, waarmee VOS/ABB en de Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO) onder het motto ‘Ik ben welkom’ het waarde(n)volle karakter van het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs belichtten. De campagneweek van 19 tot en met 23 maart is een groot succes geworden, omdat veel openbare en algemeen toegankelijke scholen en hun besturen allerlei in het oog springende activiteiten organiseerden.

De conferentie op de Euromast staat in het teken van een in alle opzichten gezonde toekomst voor de wereld. Daarom willen VOS/ABB en HOPE XXL kinderen met verschillende culturele achtergronden bijeen brengen. Deelname aan de conferentie is gratis. Er is plaats voor maximaal 100 leerlingen.

Door één of meer van uw leerlingen zich aan te (laten) melden, kunt u met uw school duidelijk laten zien dat u de toekomst van de wereld belangrijk vindt. Dit kunt u natuurlijk in de media gebruiken, zodat u de deelnemende leerling en uw school positief onder de aandacht van uw omgeving kunt brengen.

Openbaar onderwijs staat open voor alle leerlingen, dus ook kinderen van niet-openbare scholen zijn van harte welkom! 

Klik hier voor meer informatie over de conferentie.

Klik hier voor het online aanmeldformulier. 

In het aprilnummer van magazine School! van VOS/ABB en VOO staat een artikel over HOPE XXL. U kunt de online versie als pdf downloaden uit de rechterkolom van dit bericht.

Bijlagen