Win met plaquette ‘Ik ben welkom’ theatervoorstelling!

Als uw school de plaquette ‘Ik ben welkom’ van VOS/ABB heeft en u daarvan een foto instuurt, kunt u voor de School!Week een theatervoorstelling winnen! Lees verder

Honderden openbare en algemeen toegankelijke scholen hebben de ‘Ik ben welkom’-plaquette bij VOS/ABB besteld. Met de plaquettes, die voor de kerstvakantie zijn verstuurd, laten deze scholen zien dat élke leerling welkom is. Dit is een van de kernwaarden van het openbaar onderwijs.

In het kader van School!Week verbindt VOS/ABB aan de plaquettes een wedstrijd. Scholen kunnen foto’s mailen van de plaats waar zij hun plaquette hebben opgehangen. Onder de inzenders verloot VOS/ABB de theatervoorstelling ‘Ik ben welkom’ van The Big Mo (geschikt voor voor zowel het primair als voortgezet onderwijs, ook in te zetten om leerlingen te werven!).

In deze voorstelling laten de acteurs samen met leerlingen een verhaal ontstaan, met als thema ‘Ik mag er zijn’. De voorstelling zal op woensdag- of donderdagochtend in de School!Week 2013 (18 tot en met 22 maart) bij de winnaar op school worden gespeeld.

Mail uw foto voor 25 januari naar mlammers@vosabb.nl onder vermelding van ‘Prijsvraag’. Vermeld ook de naam en het adres van de school en de naam en het telefoonnummer van een contactpersoon.

Heeft uw school nog geen ‘Ik ben welkom’-plaquette? Er is een tweede bestelronde!