Programma symposium ‘Toezicht bij de les’ bekend

Het programma van het middagsymposium ‘Toezicht bij de les’ op 13 mei in Amsterdam is bekend. Tijdens dit symposium, dat onder meer door VOS/ABB wordt georganiseerd, zal het eerste exemplaar van de ‘Toolkit Toezicht Onderwijs’ worden overhandigd aan minister Ronald Plasterk van OCW. Lees verder

Minister Plasterk zal na de overhandiging van het eerste exemplaar van de toolkit ingaan op het belang van goed toezicht in het onderwijs. 

Het symposium zal ook worden bijgewoond door onder anderen directeur Theo Hooghiemstra van VOS/ABB, voorzitter Kete Kervezee van de PO-Raad en haar collega’s Sjoerd Slagter van de VO-raad en Jan van Zijl van de MBO-Raad. 

VOS/ABB organiseert het symposium samen met het Nationaal Register Commissarissen en Toezichthouders en de bureaus PricewaterhouseCoopers en Van Doorne. Het symposium wordt gehouden in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Uitgebreide informatie over het programma en overige deelnemers staat in de digitale uitnodiging in de rechterkolom. U kunt zich online aanmelden.

Bijlagen